Contact opnemen met Chiropractie Tilburg

 

Vragen over chiropractie of een behandeling?


Wij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij helpen u graag telefonisch of per mail

Routebeschrijving


De praktijk is gemakkelijk zowel met de auto als met het openbaar vervoer te bereiken.

Auto


Er is ruim parkeergelegenheid in de buurt van de praktijk.Voor de deur zijn parkeerplekken langs de Besterdring en vlakbij op het Besterdplein.  

Openbaar Vervoer


Bus 5 stopt iedere twintig minuten voor de deur, halte Veldhovenring.

Klachtenregeling


Mocht u niet tevreden zijn over de wijze van onze dienstverlening, vernemen wij dit graag. In het geval dat er tussen beide partijen geen gepaste oplossing wordt gevonden, kunt u terecht bij de klachtenfunctionaris van de beroepsvereniging (NCA). Meer informatie hierover vindt u hier.

Privacy Verklaring


Chiropraktijk Tilburg gebruikt geen cookies van de website. Wij gebruiken patientengegevens alleen voor het doel waarvoor de gegevens zijn opgeschreven. Wij delen patientengegevens niet met derden, zonder toestemming van de patient. Wij bewaren patientengegevens niet langer dan nodig is. Wij houden met alle mogelijke middelen en maatregelen patientengegevens veilig voor inzage van onbevoegden. Wij vragen toestemming aan de patient voor het opslaan van persoonsgegevens. Wij informeren patienten over de rechten van de patient ten aanzien van zijn persoonsgegevens. Wij informeren onze patienten over het doel van de verwerking van persoonsgegevens. Wij informeren patienten indien wij bijzondere handelingen met de persoonsgegevens gaan verrichten. website/e-mail verkeer geregeld en gewaarborgd door

PCvriend www.pcvriend.nl.